2070

I'LL BE THERE TILL THE STARS DON'T SHINE, TILL THE HEAVENS BURST AND THE WORDS DON'T RHYME. AND I KNOW WHEN I DIE YOU'LL BE ON MY MIND, AND I LOVE YOU ALWAYS.
 
 
Något jag alltid gör när någon fyller år är egna födelsedagskort. Visserligen blir de inte lika fina som de som man köper, alternativt scrapbookar sig fram till, men de blir iallafall personliga och mottagaren ser att man har lagt ner lite tid och själ i dennes födelsedag. 
För någon dag sedan fick jag en LP levererad i en kartong, och denna kartong återbrukades delvis idag till farmors kort. Ett jävla meck att klippa med storjävla saxen, men är ganska så nöjd med resultatet då det bara som sagt var en kartong till en början. På baksidan har jag skrivit ett par rader om hur mycket hon betyder för mig, och jag önskar att jag kunde få ha henne med mig för alltid. Min finaste sötnos, vad hade jag gjort utan dig?
 
Permalink Kategori: drawings Taggar: Akvarell, Album, Bon Jovi, Card, Crossroads, Kort, Länkar, fjärill, födelsedag, garn, kartong, kärlek, love, måla, pyssel, återbruk; Kommentarer (0)