1688

Have you ever seen the world through troubled eyes?
 
Folk har undrat ifall jag har en bokstavskombination. Om jag är ett bokstavsbarn. Men det är jag inte. Jag är bara fruktansvärt energisk och rastlös. Jag vill att saker ska gå fort, och jag har därefter många bollar i luften: allt för att saker och ting ska gå så snabbt som möjligt. Och med för många bollar i luften, samt denna "åkomma" som aldrig tycks släppa mig ur sitt hänsynslösa grepp, blir man lätt okoncentrerad, ofokuserad, och glömmer saker. Jag har inget minne, och det vet jag inte om det beror på det faktum att jag alltid är så uppstressad så det inte hinner fastna, eller om det är på grund av att jag helt enkelt inte är intresserad. Som sagt så många gånger förut så har jag t.o.m svårt att minnas vad jag gjorde igår.
Jag är samtidigt ofantligt trött, slut, utmattad. You name it, varje dag, men samtidigt kan jag inte få den vila jag behöver. Jag kan helt enkelt inte sova. Kroppen och huvudet går på högvarv, som om du körde en bil i 180km/h på ettan. Tillslut går det inte mer. Jag har kört på tok för länge på för höga varv, och kört förbi varenda varningsflagga längst vägen som har varnat mig för den betongvägg jag slutligen faktiskt körde in i.
Så här är jag, flera år senare, och får jobba skiten ur mig själv för att komma tillbaka, att slutligen kunna hitta den balans jag så länge har gått miste om.
Så nej, jag är inte ett bokstavsbarn, jag bara är så här tills jag hittar tillbaka till mig själv.